Gázszerelők 10 órás továbbképzése

a 16/2018 (IX.11) ITM rendelet szerint

a Dunagáz Zrt, valamint a CSMKIK és a DmG Kft. szervezésében

 

A tanfolyam időpontja: 2022. október 07. (péntek)    Kezdés 08.00 órakor.

Jelentkezési határidő: 2022. október 05. (szerda)

Helyszín: Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelye (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

A rendelet értelmében a gázszerelő tevékenység végzésének feltétele a jogszabályban előírt továbbképzés ötévenként történő elvégzése. A tanfolyam eredményes elvégzését a Hatóság előtt igazolni szükséges. Amennyiben a gázszerelő a tanfolyam elvégzését Hatóság előtt nem igazolja, akkor a Hatóság megtiltja a tevékenység végzését és törli a gázszerelőt (felülvizsgálót) a hatósági nyilvántartásból.

Végezze el a szükséges továbbképzést még időben!

Ha nálunk végzi el a tanfolyamot, akkor csak 1 napját veszi igénybe, a rendelkezések értelmében azonban csak személyesen tud részt venni képzésünkön! A továbbképzés alkalmával korszerű ismereteket kap a gázcsatlakozó és a felhasználói berendezésekre vonatkozó jogszabályi változásokról, valamint az üzemvitel, karbantartás, műszaki biztonsági ellenőrzés kérdéseiről.

A képzés időtartama: 10 óra (intenzív csoportos konzultáció, mely írásbeli vizsgával zárul)

A továbbképzés elvégzéséhez szükséges végzettségek a 42/2017. (XII.11.) NGM rendelet alapján (pl. az alábbiak egyike):

Ha rendelkezik OKJ 35 582 02 Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló bizonyítvánnyal, a fentiek mellett azt is küldje meg, hogy feltüntetésre kerüljön a kiadott továbbképzési igazoláson!


Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amit a végzettség igazolására szolgáló bizonyítványmásolatokkal együtt szükséges megküldeni a boka.zita@csmkik.hu email címre legkésőbb 2022. október 05-ig.  

A tanfolyam elvégzéséről továbbképzési igazolást kapnak, amely igazolás a jogszabály szerint 1 évig érvényes, tehát gázszerelői igazolványának meghosszabbítását a tanfolyam elvégzését követő 1 évig kérelmezheti.

A tanfolyam díja: 25.000,- Ft, mely mentes az adó alól

Vizsgadíj: 15.000,- Ft, mely mentes az adó alól

 

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

 

További információ:
Bóka Zita +36 30 792 3910, boka.zita@csmkik.hu