Humán klub

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége pártolásával 1994 óta működik a Szegedi Humán Klub. A kezdeti időben a kamara akkori vezetése jelölte ki a klubok vezetőjét, és a humán klub szervezéséhez később a Humán Szakemberek Országos Szövetsége is társult. A CSMKIK vállalta a technikai feltételeket, míg a HSZOSZ rendszeres szakmai segítséget nyújt a programok szervezéséhez, illetve lebonyolításához.

Az előadók között főleg tanácsadó szervezetek vezetői, egyetemi és főiskolai tanárok, közepes és nagyobb cégek HR szakemberei találhatók, de a közelmúltban elindítottunk egy új sorozatot, ahol sikeres cégek vezetői “Én és a HR” címmel beszélnek a gyakorlati lehetőségekről, akadályokról.

Kezdetben a CSMKIK tagszervezetei humán érdeklődésű szakemberei látogatták rendezvényeinket, de a résztvevők minden esetben feliratkozva a jelenléti ívre, már értesítést kapnak a következő előadásra. Így mára már több mint 400 tagunknak küldünk rendszeresen meghívót.

Klubvezető:

Magyar István, Princzné Ördögh Katalin

 

Kapcsolattartó:

Szalai Hajnalka
tel.: 62/554-250/170 m.
e-mail: szalai.hajnalka@csmkik.hu