JELENTKEZÉS A KAMARAI GYAKORLATI OKTATÓI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA

 

2019. szeptember 1-jétől csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek foglalkozhatnak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli (külső) gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben. Ez a képzés fejlődési lehetőséget biztosít a gyakorlati oktatóknak, szakoktatóknak a tanulókkal való egyes problémás szituációk kezelésében, ugyanakkor minőségi tudásra tehetnek szert, amely segítségével magasabb színvonalra emelhető a gyakorlati oktatás.

A képzési idő összesen 50 óra, amely két szakaszból tevődik össze: 25 óra elmélet és 25 óra (3 napos) tréning.

A járványügyi helyzettől függően, az 50 órás képzés első csoportját tervezetten 2021. április közepén indítjuk!

Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket támogatott képzéseinkre, érdemes minél előbb felkeresni bennünket, hogy minden érdeklődőnek helyet tudjunk biztosítani 24 fős csoportjainkban.

Támogatott képzéseinkre 20%-os önerő, azaz bruttó 22.860 Ft. befizetésével tudnak bekapcsolódni a jelentkezők.

Jelentkezni 5 éves szakmai gyakorlat igazolásával, szakmai végzettséget igazoló dokumentum másolatával és eredetiben kitöltött jelentkezési lappal lehet.

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársunkat:

Dankó Viktória: 62/549-394, 30/455-1494

felnottkepzes@csmkik.hu

 

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

A projekt az Innovációs Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma: NFA-KA-ITM-9/2020/TK/05.

Tájékoztatjuk, hogy adatait a Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzés és Vizsgához kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzés és Vizsgához kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.

Kapcsolódó dokumentumok: