Kamarai hozzájárulás

2020. május 18-tól ismét lehetőség van ügyfélszolgálatainkon történő pénztári befizetéssel teljesíteni a kamarai hozzájárulási kötelezettséget,
amely most már a lap alján elérhető online kártyás fizetéssel is rendezhető.

A kamarai hozzájárulás befizetési határideje idén is március 31-e.
Ugyanakkor gazdasági önkormányzatunk a jogszabályban előírt behajtási tevékenységet
a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az annak megszűnését követő 30. napig felfüggeszti.


A gazdasági kamarai törvény szerint 2012. január 1-jétől a törvény hatálya alá tartozó gazdálkodó szervezetek kötelesek a kamarai közfeladatok ellátásához évente 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni.

A kötelezettség teljesíthető


A kamarai hozzájárulás megfizetéséről szóló igazolást e-mailben küldjük meg az adatlapon megadott e-mail címre, de letölthető az online regisztrációs felületről (bejelentkezés után) vagy kérhető a Csongrád megyei kamarai ügyfélszolgálatokon.

A hozzájárulásról számla nem készül, a kiküldött igazolás, a banki bizonylat, illetve befizetési pénztárbizonylat alapján elszámolható.

Kérdés esetén kollégáink a regisztracio@csmkik.hu e-mailcímen és a 62/554-250-es telefononszámon (munkanapokon 9 és 15 óra között) kereshetőek.

Bankkártyás fizetés


Lehetősége van online fizetni kamarai hozzájárulását, az alábbi adatok megadásával. A küldés gombra kattintva átirányítjuk Önt az OTP fizetés oldalára.