Kamarai hozzájárulás

Szeretnénk tájékoztatni, hogy kamaránk szegedi és térségi irodái 2020. december 28-a és 31-e között zárva tartanak.
Utolsó ügyfélfogadási nap 2020-ban Szegeden december 23-a. Térségi irodáinkban a járványügyi helyzet miatt csak időpontfoglalással van lehetőség ügyintézésre 2020 december 21-ig. Első ügyfélfogadási nap: 2021. január 4.

Az ügyfélfogadási rendről és elérhetőséginkről ezen a linken tájékozódhatnak.

A 2020. december 28-a és 31-e között beérkezett befizetéseket 2021. január 4-én tudjuk feldolgozni. A befizetésekről készült igazolásokat ezt követően tudjuk küldeni az adatlapon szereplő e-mail címekre.

 

A gazdasági kamarai törvény szerint 2012. január 1-jétől a törvény hatálya alá tartozó gazdálkodó szervezetek kötelesek a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni.

A kötelezettség teljesíthető


A kamarai hozzájárulás megfizetéséről szóló igazolást e-mailben küldjük meg az adatlapon megadott e-mail címre, de letölthető az online regisztrációs felületről (bejelentkezés után) vagy kérhető a Csongrád-Csanád megyei kamarai ügyfélszolgálatokon.

A hozzájárulásról számla nem készül, a kiküldött igazolás, a banki bizonylat, illetve befizetési pénztárbizonylat alapján elszámolható.

Kérdés esetén kollégáink a regisztracio@csmkik.hu e-mailcímen és a 62/554-250-es telefononszámon kereshetőek ügyfélfogadási időben.

A kamarai nyilvántartásba vételről szóló tájékoztatót ITT találja.

Bankkártyás fizetés


Lehetősége van online fizetni kamarai hozzájárulását, az alábbi adatok megadásával. A küldés gombra kattintva átirányítjuk Önt az OTP fizetés oldalára.