Női Vezetői Klub

executive

A 2015 májusában megalakult klub célja, hogy segítse a női vezetőket minél sikeresebbé tenni vállalkozásukat. Emellett támogatja őket abban is, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. Ennek érdekében havonta szerveznek szakmai programokat.

A klubtalálkozók keretében a klubtagok egymástól vagy meghívott előadóktól olyan információkat kaphatnak, amelyekkel nemcsak cégeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják. A tanulás mellett informális kapcsolatépítésre is teret ad a klub, valamint kreatív programok és jótékonykodás is a klubélet része.

A klubtagok cégvezetőként tevékenykedő vállalkozó hölgyek vagy vezető beosztást betöltő, alkalmazotti státuszban lévő menedzserek. További jelentkezők ajánlás útján nyerhetnek felvételt a klubba.

Klubvezető: Novákné Halász Anna, marketing szakközgazdász, élelmiszeripari mérnök. Anna jelenleg a Villeroy & Boch szegedi márkaüzlet vezetője, és saját vállalkozásként vállalkozás fejlesztéssel, vállalkozások indításával, „jó vezető” képzéssel foglalkozik.

Kapcsolattartó:

Körmöczi Eszter, Enterprise Europe Network regionális vezető

Hegedűs-Szabó Irén, üzletfejlesztési tanácsadó

Tel.: 62/554-256

E-mail: noiklub@csmkik.hu

Klubunk bemutatkozása, eddigi rendezvényeink és a klubtagjaink folyamatosan frissülő listája ITT olvasható.

executive