A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megújult stratégiájával összhangban nagy hangsúlyt fektet a térségbeli vállalkozások fejlődésének támogatására a folyamatosan változó ipari-gazdasági környezetben. Ezen elv mentén határoztuk el, hogy a RILIAM I-4.0 programon belül megalakítjuk a Technológiaváltók üzleti közösségét a dél-alföldi régióban. 

A programhoz kapcsolódóan feltérképezzük és a Robotika kompetencia adatbázisba rendezzük azon vállalkozások körét, amelyek már érintettek a robotika, automatizáció, mesterséges intelligencia vagy éppen az Ipar 4.0 eszköztárának használatában, illetve a jövőben terveznek bevezetni új technológiákat,  az Ipar 4.0-val összefüggő változtatásokat. Az adatbázis célja, hogy a vállalkozásoknak, egyéb szervezeteknek egy platformot biztosítson, elősegítse egymás megismerését és ösztönözze a vállalkozások közötti kapcsolatfelvételt.

Az adatbázisba bekerülő cégek egyben a Technológiaváltók üzleti közösségének részesévé is válnak.

Az üzleti közösséghez való csatlakozás előnyei:

Robotika kompetencia adatbázis

Az adatbázishoz való csatlakozás feltétele az Adatlap és hozzájáruló nyilatkozat kitöltése.

Adatlap és hozzájáruló nyilatkozat

Kapcsolódó dokumentumok:

Hírek


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Vietnámi Üzleti Tanácsa üzleti szemináriumot szervez ,,Üzleti kapcsolatok Vietnámmal és a Magyar-Vietnámi Üzleti Tanács ülése’’ címmel má [...]

2023.03.17.

Tizedik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat 2023. március 16-án csütörtökön Szegeden. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta [...]

2023.03.16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezi a Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferenciáját 2023. március 30-án.

2023.03.14.