Számviteli klub

A CSMKIK Számviteli Klubja a számvitel, pénzügy területén dolgozó szakemberek konzultációs fórumaként kamaránkban több év óta sikeresen működik. A klub tevékenységét a jövőben szeretnénk megújítani, melyhez aktív közreműködést ajánlott fel a klub új vezetője, Rafainé Ficsor Mónika, a hódmezővásárhelyi Ró Könyvelőiroda vezetője. Személyes küldetéseként megfogalmazta: szeretné elérni, hogy a következő könyvelő generáció ezt a munkát már igazi hivatásnak tekintse.

A klubvezető a 2016. október 25-én megtartott rövid klubtájékoztatón ismertette a klub főbb célkitűzéseit. Ezek közül a legfontosabbnak a szakmai közösségépítést tartja, mely keretet biztosít a szakmai és emberi kapcsolatépítésre, egymás segítésére. Célcsoportként elsősorban a kisvállalati könyvelőket nevesítette, de természetesen a klub nyitott a közép-és nagyvállalati pénzügyi, számviteli szakemberek előtt is.

Milyen formában működik a klub?

–         témaboncolgató délutánok, ahol egy-egy aktuális témakört – ha szükséges, külsős szakember segítségével – gyakorlatorientált, interaktív módon beszélnének át a résztvevők

–         szakmai előadások

–         tréningek, képzések

A közeljövő klubrendezvényei

December első felében klubülés keretében Áfa bevallás valamint a pénzbeli ellátások igénylésének egyes kérdései kerülnek megvitatásra gyakorlatorientált módon, külsős szakemberek közreműködésével.

A pontos időpontot és programot a kamarai honlapon a „Rendezvények” menüpontban tesszük közzé.

Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődést és tagként csatlakozni kíván a klubhoz, kérjük, jelezze szándékát a csatolt adatlap kitöltésével és a piti.eniko@csmkik.hu e-mail címre való visszaküldésével.

Programjainkról a Rendezvények menüpont alatt tájékozódhatnak.

« Vissza

Kapcsolódó dokumentumok: