ÜZLET A HÁLÓN

Az Üzlet@Hálón a kereskedelmi és iparkamarák b2b platformja, ahol céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók. A portál egy üzleti információs hálózat, amely kapcsolatokat alakít ki vállalatok és ügyfelek, vásárlók között.

 

A kamarai tag- és regisztrált vállalkozások bejelentkezést követően elhelyezhetik üzleti ajánlataikat, cégprofiljukat a portálon. A cégek bemutathatják tevékenységeiket, termékeiket, illetve felvehetik a kapcsolatot az általuk keresett termékeket és szolgáltatásokat kínáló egyéb vállalkozásokkal is. A feltöltött ajánlatok maximum 3 hónapig érvényesek, de meghosszabbíthatóak.

A honlap tartalma korlátozottan bejelentkezés nélkül is böngészhető, így azon (nem kötelezett) vállalkozások és szervezetek is elérik a regisztrált és tagvállalkozások ajánlatait, akiknek nincs lehetőségük bejelentkezni a rendszerbe.

A honlapon a regisztrált vállalkozások által közzétett ajánlatokon kívül belföldi és nemzetközi gazdasági hírek, valamint egyéb, külföldi, magyar vonatkozású ajánlatok gyűjteménye is megtalálható, továbbá lehetőség van feliratkozni az üzleti ajánlat hírlevélre, ahol beállítható, hogy milyen típusú (keres-kínál) és ágazatú ajánlatokban érdekelt a vállalkozó.

 

Az Üzlet @ Hálón honlap a www.uzletahalon.hu címen érhető el.